Twinings

Twinings thee

Simon Levelt by Thee&Co

Simon Levelt by Thee&Co

Dammann frères losse thee en buideltjes

Dammann frères

Thee

Proef nu onze heerlijke thee! Twinings, Dammann Frères, Simon Lévelt by Thee&Co en De Eenhoorn zijn merken die tot ons assortiment behoren. Wij verkopen zowel losse thee, theebloemen als in buideltjes. De rijke melanges komen uit alle windstreken maar hebben 1 ding gemeen, ze zijn van de beste kwaliteit!

Dammann Frères

Dammann Frères is een gerenommeerd bedrijf uit Frankrijk. Hun motto is kwaliteit en duurzaam ondernemen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. En is hun assortiment ook uitgbreid met smeersels zoals jelly en ijsthee. In hun prachtige verpakkingen een lust voor het oog en super leuk om kado te geven. Wij kunnen uw kado aanvullen met accessoires zoals koppen en andere benodigdheden om een lekkere kopje mee te zetten. En natuurlijk pakken wij uw kado feestelijk in. Kijk ook eens bij onze heerlijke koffie’s om uw kado nog lekkerder te maken!

Eenhoorn

Dit merk was van oudsher gespecialiseerd in sigaren. Als toevoeging op hun assortiment bieden zij nu hun hoogwaardige kwaliteit thee aan. De verfijnde smaken groene, witte en zwarte thee zijn een streling voor de tong. Zowel verkrijgbaar in zakjes als los.

Twinings

De produkten van de in de meeste winkelstraten lastig verkijgbare Twinings kunt u bij ons vinden! Dus stop met zoeken want wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in buideltjes in onze winkel staan. De enorme variatie in smaken maakt van dit merk een topper. Ook schenken wij deze twinings thee op ons terras. Komt u ook gezellig een keertje langs om te proeven van ons home made gebak? Of wilt u liever een little sweet high tea met diverse zoete lekkernijen want dat kan ook bij Franzen! Wees welkom op de hoek van de Peperstraat 46/kaasmarkt in Purmerend.

Simon levelt

Franzen voert onder zijn eigen naam het merk Thee&Co. Alle deze losse thee wordt ingekocht bij Simon levelt. Dit merk is alom bekend en geprezen. Een ruim assortiment van de heerlijke producten van  Simon Levelt vindt u bij ons. Tip: In de winkel staat voor elke soort  een potje zodat u het produkt kunt zien en ruiken! Ook kunt u bij ons in Purmerend terecht voor theebloemen.

 

 

 

 

Menu